https://www.alibaba33.com/
Koks tolimesnis PrestaRock požiūris dėl „PrestaShop“ ir „thirty bees“?

Koks tolimesnis PrestaRock požiūris dėl „PrestaShop“ ir „thirty bees“?

PrestaRock – toliau lieka el. komercijos su PrestaShop profesionalais, tačiau prie savo paslaugų paketo prijungiame ir sprendimus „thirty bees“ sistemai. Esame oficiali ir pirmoji Lietuvoje agentūra dirbanti su „thirty bees“ bei manome, kad šios sistemos sprendimas paremtas pagrindinių PrestaShop bendruomenės supratimu apie tolimesnę PrestaShop plėtrą yra puiki alternatyva šiuo metu stagnuojančiai PrestaShop 1.7 versijai.

Lygi šiol stabiliems ir dideliems projektams vis dar dvejojome naudoti PrestaShop 1.7 sistemą net ir po metų nuo jos oficialaus išleidimo dėl daugelio priežasčių: standartinių modulių ir oficialių modulių trūkumas, panaikintas override funkcionalumas, kuris nebeleidžia naujinti branduolio ypač modifikuotoms sistemoms, PrestaShop 1.7 sistemos lėtumas lygnant su pirmtake, didžiulis klaidų kiekis, visiškas FrontOffice ir BackOffice tam tikrų dalių nesuderinamumas su sena sistema, komercilizuoti moduliai įprasti standartui. PrestaShop 1.6 yra puiki, stabiliai veikianti ir adaptuota sistema, kurios tolimesnę plėtrą po 2018 oficialaus PrestaShop palaikymo nutraukimo žadame plėsti su būtent „thirty bees“ sistema. Mūsų palaikymo sutarčių klientai bus atskirai apie tai informuoti su galimybe rinktis tolimesnę eigą: migruoti į PrestaShop 1.7 ar migruoti į „thirty bees“

„thirty bees“ atsiskyrimas (angl. fork) leis efektyviai ir lengvai toliau tobulinti standartinį PrestaShop 1.6 branduolį mažais kaštais, nors PrestaShop ir nebetęs palaikymo. Jau šiandien „thirty bees“ atliktos korekcijos ženkliai paspartino pačią sistemą, sutvarkė daugiau nei 2000 klaidų (angl. bugs) ir pridėjo naujus sprendimus kurių taip trūko: ElasticSearch paremta paieška, planuojamą iki galo sutvarkyti daugiaparduotuviškumą (angl. multistore) bei išplėstą sandėlių valdymą (angl. advanced stock management).

„thirty bees“ matome kaip neatsiejamą PrestaShop bendruomenės dalį ypač kai visi pirmieji nariai tarp kurių buvau ir aš aktyviai prisideda prie naujosios sistemos plėtros ir tobulinimo. Buvome pirmieji Lietuvoje ir pasaulyje, kurie pradėjome dirbti su PrestaShop nuo jos pirmųjų 1.1 ir 1.2 versijų, šiandien sukaupėme didžiulę patirtį ir indėlį, todėl, manome, kad galime prisidėti ne tik kurdami atskirus integruojamus sprendimus, unikalias el. parduotuves, bet ir pačią el. komercijos platformą, nes šiai dienai ir taip turime sukaupę tik mūsų klientams diegiamų modulių ir sprendimų, kurie iš esmės galėtų būti „thirty bees“ standartu, kas būtų abipusė nauda tiek bendruomenei, tiek naujos sistemos tobulėjimui ir populiarumui, tiek mūsų prekės ženklui.

Manome, kad mūsų prekės ženklas „PrestaRock“ nors ir turintis panašumų su PrestaShop kaip tik pabrėžia tai, kad lygi šiol esame sėkmingi kokybiško programavimo su PrestaShop lyderiai ir planuojame tas pačias praktikas perkelti darbams su „thirty bees“ išlaikydami PrestaShop sprendimus savo prioritetu. Jau dabar mūsų darbuotojai dalyvavo specialioje mokymų programoje Symfony karkaso,  kurį naudoja PrestaShop, o ir LPExpress bei GFinancing bendradarbiavimas bei modulių pritaikymas naujausiai sistema toliau aiškiai nubrėžia tai, kad didžiulį dėmesį skirsime būtent PrestaShop ir jos naujoms versijoms.