https://www.alibaba33.com/
VERTYBĖ: partnerystė

VERTYBĖ: partnerystė

Skambus žodis partnerystė. Turbūt 2000 metais kiekvienos įmonės vertybėse įrašytas tam, kad būtų įrašytas. Vis dėlto tikime, jog buvimas partneriu el. komercijos srityje yra neatsiejame sėkmė. Kuomet mūsų klausia dėl ko vienos parduotuvės yra TOP10 Lietuvoje, visuomet atsakome, jog jos pasirinko teisingus techninius partnerius vystymui. Ir ne kitaip.

Kai kuriuos klientus gali tai išgąsdinti, jog štai tas vykdytojas gviešiasi mano pelno. Juk jei partneris, tai turėtum dalytis ir pelnu? Ne visai tai tiesa. Tikime, jog mūsų paslaugos yra tokios geros, jog nekyla klausimų dėl teisingo atlygio už jas.

Save PrestaRock įsivaizduojame, kaip tą pilkąjį ginklanešį, tą kietą mokyklos pavaduotoją už direktoriaus nugaros, tą, kuris pasiima visus malonius ir nemalonius darbus ir tiesiog jos įgyvendina. Ar svajojate apie tą darbuotoją, kuris sėdi per naktį, jog atsakytų laiškus ir suteiktų geriausią paslaugą klientams? Taip, tai mes.

Mums partnerystė reiškia visų pirma padaryti už Jus tai, ko Jūs nemokate, nežinote ir nesuprantate.

  • Partneris turi padėti ir padaryti tai, ko nesuspėjate ar negalite patys.
  • Partneris turi atstovėti tada, kai negalite Jūs.
  • Partneris eina koja-kojon drauge.
  • Partneris sustabdo, kai einate blogu keliu.
  • Partneris tiesiai šviesiai pasako, ką darote ne taip.
  • Partneris visuomet patars, kaip geriau padaryti.

Džiaugiamės, kad mūsų vertybės nėra tik paiki žodžiai, nes visa tai yra susieta su kiekvieno darbuotojo rodikliais, atlygio sistema. O samdos procese netgi atskiras pokalbis skiriamas iki įdarbinant patikrinti mūsų darbuotojo vertybinį pagrindą, ar žvelgiame vienoda kryptimi.

Savo darbuotojus laikome lygiaverčiais partneriais ir kiekvieną jų kviečiame prisidėti prie įmonės kaip prie savo. Kadangi įmonės įkūrėjas yra ir jos akcininkas, ir jos vadovas, kiekvienam darbuotojui gali numatyti ilgalaikę perspektyvą ir karjeros augimą. Kam keisti darbovietę, jeigu gali augti įmonės viduje?

Turime atlygio sistemą, kuri užtikrina išmokamus priedus už visos įmonės bendrus rezultatus ir galimybę pasikelti atlyginimą kas tris mėnesius, kas užtikrina, jog mūsų darbuotojai nori to paties, ko ir visa įmonė. Būti partneriais ir augti drauge, padėti ir daryti vienu žingsniu daugiau.